Betonreparatie

Laat betonschade herstellen door Improve Betonreparatie

Het herstellen van betonschades is werk voor specialisten, het is hier ook van groot belang dat hier de juiste materialen worden gekozen en op de goede manier worden verwerkt. Want als dit niet gebeurd kan in de toekomst de betonschade alleen nog maar verergeren. Improve Betonreparatie schroomt dan ook niet om advies in te winnen bij leveranciers om zo tot de beste oplossingen te komen.

Betonreparatie park Improve Betonreparatie
Betonreparatie wand Improve Betonreparatie

Betonreparatie en onderhoud

Betonschades zijn vaak een gevolg van betonrot. Betonrot ontstaat doordat er vocht in het beton dringt waardoor de wapening gaat roesten en uitzetten wat weer tot gevolg heeft dat het beton kapot wordt drukt.

Dergelijke schades zijn te herstellen door de aangetaste plekken weg te hakken, de aangetaste wapening te ontroesten en eventueel te vervangen of voorzien van bijlegwapening. Vervolgens wordt de weggehakte plek weer hersteld met een hoogwaardige vezelversterkte reparatiemortel. In situaties waar veel betonrot voorkomt, adviseren wij  om naast het herstellen van de betonschades ook het gehele betonoppervlak te behandelen met een inhibitor om het indringen van vocht sterk te verminderen en zo de kans op betonrot sterk te verminderen.

Naast betonrot zijn er natuurlijk nog een hoop andere situaties waarbij betonreparatie van toepassing is, denk aan het herstellen van grindnesten bij een nieuw gestorte fundering en het wegpoetsen van gietgallen, het afsmeren van gaten of het aanhelen van beschadigde hoeken en randen. Het injecteren van haarscheuren en het constructief verlijmen van gescheurde elementen of losgekomen dekvloeren.

Boren en zagen van beton

Ook het boren en zagen van sparingen in bestaande wanden en vloeren kan Improve Betonreparatie voor u verzorgen. Naast het aanbrengen en afwerken van de sparingen brengen wij indien nodig ook lijmwapening aan zodat de constructieve integriteit van de betonvloer intact blijft.

Neem contact op en wij adviseren u, geheel vrijblijvend, over alle mogelijkheden om uw beton te herstellen.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

Vrijblijvend advies van Improve Betonreparatie aanvragen

Direct contact opnemen