Gevelonderhoud

In de drukke stad is een buitenruimte als een balkon voor veel mensen goud waard, een goed onderhouden balkon is dan ook een echte meerwaarde voor uw woning. Ondanks dat komen wij toch nog vaak balkons tegen waarbij het verf van de plafonds afbladdert, de vloerafwerking is versleten en soms zelfs stukken beton zijn weggerot. Gelukkig heeft Improve Betonreparatie de juiste mensen en materialen om van een oud en vervallen balkon echt weer een pareltje te maken.

Balkon gevelonderhoud Improve Betonreparatie
Gevelonderhoud Improve Betonreparatie

Herstellen van metselwerk

In de omgeving van Amsterdam is scheurvorming in het metselwerk vaak te wijten aan oorzaken zoals uitzetting of krimp van materialen, verzakte funderingen en trilling in de grond door verkeer of omliggende bouwprojecten. In veel gevallen kan Improve Betonreparatie dergelijke scheuren herstellen door speciale wapeningsstaven in het bestaande metselwerk aan te aanbrengen waardoor de muur niet verder kan scheuren. De wapeningsstaven  worden in de bestaande voegen aangebracht. Na het aanbrengen van de staven worden de voegen weer netjes afgevoegd en de scheur zelf wordt met een in kleur van de steen aangemaakte mortel dicht gesmeerd waardoor de scheur vrijwel niet meer zichtbaar is.

Naast het renoveren van balkons en het herstellen scheuren in metselwerk doet Improve Betonreparatie uiteraard nog veel meer ten aanzien van het gevelonderhoud. Zo reinigen wij vervuilde gevels en brengen anti-graffiti coatings aan. We brengen cementgebonden pleisterlagen aan om zo het indringen van vocht tegen te gaan. We herstellen scheuren in natuursteen gevelelementen door middel van verlijmen en helen van afgebroken hoeken.

Offerte Aanvragen

Teruggebeld worden?

Vrijblijvend advies van Improve Betonreparatie aanvragen

Direct contact opnemen